Tijdens het weekend van de kerstmarkt kan je in Geel naar goede gewoonte genieten van een kerstspektakel. Ook dit jaar staan 200 acteurs, figuranten en dansers paraat. Samen met stad Geel nodigen ze je op zaterdag 16 en zondag 17 december uit in zaal de Waai om te genieten van de musical 'De Wraak van Krampella'.

Voor de kerstmusical doet de stad beroep op de Geelse regisseur Ief Dams. In het door Ief geschreven verhaal staat de mysterieuze Krampella centraal. Zal haar snode plan om het kerstfeest te boycotten slagen of krijgen we toch nog een happy end? Niet minder dan 200 acteurs, figuranten en dansers brengen samen een wervelende voorstelling vol spanning en emoties.

De voorstellingen van deze kerstmusical vinden plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december in zaal de Waai. Een voorstelling van de kerstmusical duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 16 december wordt van 13 uur tot en met 21 uur elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 17 december is dat vanaf 13 uur tot en met 19 uur.

De tickets voor de kerstmusical 'De Wraak van Krampella' zijn verkrijgbaar bij dienst Toerisme en Stadsanimatie van de stad Geel. Volwassenen betalen 5 euro in voorverkoop terwijl de prijs aan de kassa voor hen 7 euro bedraagt. Voor kinderen jonger dan 14 jaar werd de verkoopprijs vastgelegd op 2 euro. Houders van een vrijetijdspas betalen 2 euro. Snel zijn is de boodschap want het aantal tickets is beperkt!