Op woensdag 8 maart om 10 uur start de ticketverkoop voor 'Tom says thanks!', het afscheidsevent van Tom Boonen op zaterdag 29 april.

Je koopt tickets via Ticketmaster. Je vindt de juiste link op www.tomsaysthanks.com .

Een ticket voor volwassenen kost 15 euro, kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 7,5 euro. Om veiligheidsredenen kan je dit wielerfeest enkel bijwonen met een geldig ticket. Wees er dus snel bij en neem samen met 20.000 fans afscheid van deze wielerheld op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer.

Samen met 20.000 fans neemt Tom Boonen op zaterdag 29 april afscheid van zijn actieve wielercarrière.

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in zijn thuisbasis Mol vormt het perfecte decor voor het eenmalige wielerfeest 'Tom says thanks'. Voor de eerste wedstrijd nodigt Tom ex-renners uit waarmee hij tijdens zijn afgelopen profcarrière de strijd aanging of een team vormde. Het deelnemersveld voor de tweede wedstrijd wordt gevormd door de nationale en internationale wielervedetten van vandaag.

Parkeertickets
Wie slim is, komt – geheel in de filosofie van het evenement – met de fiets. Er is fietsenstalling in overvloed.

Er is slechts een beperkt aantal parkeertickets beschikbaar. Deze zijn gratis op voorwaarde dat je 4 tickets aankoopt én carpoolt. Voor bezoekers zonder parkeerticket voorzien we een pendelparking met gratis shuttlebussen.

Wie een eigen supportersbus inlegt, neemt na de start van de ticketverkoop contact op met de organisatie voor verdere praktische afspraken via www.tomsaysthanks.com. We voorzien een afzonderlijke parking voor supportersbussen.

Programma en uren onder voorbehoud
Om 12 uur presentatie van de ex-profs op podium
Om 12.45 uur startschot van de wedstrijd voor ex-profs over 25 kilometer
Om 13.30 uur rijden de G-sportwielrenners
Om 14 uur presenteren we de deelnemers van de profkoers, samen met een jeugdteam
Omstreeks 15 uur begint Tom Boonen aan zijn laatste kilometers als profwielrenner
De huldiging op het strand vindt plaats om 16.45 uur
Het einde van dit wielerfeest is voorzien om 18.30 uur

Organisatie ?
Voor de organisatie van dit wielerspektakel slaan Quick-Step Floors Cycling Team, de vzw Zuidkempense Pijl, de vzw Pro-Cycling (organisator Zilvermeercross), Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer en het gemeentebestuur de handen in elkaar. De opbrengst van het afscheidsfeest gaat naar het G-Sportfonds en de vzw Bijs.

Meer info: www.tomsaysthanks.com