Het Boerkesfeest is dit jaar toe aan zijn tiende editie. Tijdens de jubileumeditie op zondag 2 september passeren de beste straattheatervoorstellingen en nostalgische kermisattracties van de voorbije jaren de revue.

Rondom het gezellige pleintje van Beilen kan je genieten van een authentieke Jan Klaassen-poppenkast, de krachtpatsers van Les Pois Lourds, de kleinste mobiele cocktailbar, Roadkill restaurant Volkov en een spectaculaire roofvogelshow. Voor de volkse muziek zorgen de Drie Koningen, Vaaf Man en Zakdoek.

Heb je het liever wat actiever, dan kan je deelnemen aan de boerendart, kinderspelen en een zeepkistenraceparcours. Kom genieten van de volkse ambiance en smul tussendoor van pensen met een streekbiertje. Wil je graag een plaatsje op het terras bemachtigen, dan kom je best tijdig.

Omdat het Boerkesfeest dit jaar tien jaar bestaat, vieren we niet één, maar twee dagen feest. De dag voor het Boerkesfeest, op zaterdagavond 1 september, vindt er een speciale nocturne plaats tijdens het Boerke Swingt. In een gezellig verlicht kader word je terug getoverd naar de jaren '50 met vuuracts en livemuziek van Radio Tennessee.

Voor het volledige programma raadpleeg www.boerkesfeest.be.