U bent hier

Tijdelijke verkeersmaatregelen Graspop-festival

Mol
14.06.2019 - 10.43u
Door: Mark Jaspers

Om in de stationsbuurt de aankomst en het vertrek van de festivalbezoekers van Graspop Metal Meeting vlot te laten verlopen, wordt in de Hangarstraat van donderdag 20 tot en met maandag 24 juni een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd.

Volgende tijdelijke verkeersmaatregelen voor pendelbussen van De Lijn gelden van donderdag 20 juni (8 uur) tot maandag 24 juni (12 uur):

doorgangsverbod, uitgezonderd vergunninghouders, taxidiensten, hulpdiensten en bewoners, in de Hangarstraat tussen Gildestraat en Sint-Pieterstraat ; éénrichtingsverkeer in de Gildestraat vanaf Hangarstraat naar Sint-Paulusstraat;doorgangsverbod op de uitrit van de parking ter hoogte van de Gildestraat;doorgangsverbod voor fietsers in de Hangarstraat vanaf de Corbiestraat tot de Sint-Pieterstraat.

Volgende tijdelijke verkeersmaatregel voor de pendelbussen van De Lijn gelden van donderdag 20 juni (8 uur) tot maandag 24 juni (14.30 uur): parkeerverbod in de Hangarstraat aan de zijde van het station over de hele lengte van de parkeerstrook.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 81, verkeersdienst@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto