U bent hier

Tijdelijke verkeerssituatie bij herstellingswerken Lindekensbaan

Nijlen regio
23.10.2019 - 11.06u
Door: Mark Jaspers

In de Lindekensbaan is het betonnen wegdek op meerdere plaatsen aan herstelling toe. Deze werken kunnen niet langer uitgesteld worden en starten daarom nog deze week.

Het zal ongeveer een maand in beslag nemen.

Om alles veilig te laten verlopen, gelden tijdens de werken deze tijdelijke maatregelen:Vanop het kruispunt aan café Torenven kan je de Lindekensbaan niet inrijden. De omleiding voor verkeer richting Nijlen gaat via Stationssteenweg, Grote Puttingbaan en Heidestraat. Fietsers mogen de Lindekensbaan wel in de twee rijrichtingen blijven gebruiken.

Bewoners van de Lindekensbaan kunnen tijdens de werken hun oprit enkel verlaten in de richting van Kessel-Station. Ook mensen uit de Lijsterweg en Elzenstraat kunnen via de Lindekensbaan enkel in de richting van Kessel-Station rijden.

Via de Groeshoeve kan je de Lindekensbaan niet oprijden. Wegrijden kan via Mastenhof en Heidestraat.

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto