U bent hier

Tijdelijke wissel binnen fractie Groen Lille : Gie Knockaert vervangt Raf Van Rooy (KUL)

Lille
14.09.2021 - 17.52u
Door: Herman Gezelle

Op de gemeenteraad van 22 september zal Gie Knockaert de eed afleggen als raadslid. Hij zal tijdelijk Raf Van Rooy vervangen (verbonden aan KULeuven), die gedurende het academiejaar als Marie Curie-onderzoeker zal werken voor de Universiteit van Oslo (april 2021-maart 2023).

Raadslid Raf Van Rooy, Groen: 'Door de coronapandemie een jaartje later dan voorzien, maar ik heb van de Europese Commissie de kans gekregen om twee jaar onderzoek te verrichten aan de Universiteit van Oslo.

In deze periode zal ik vaak lang afwezig zijn en mijn taak als raadslid helaas niet kunnen uitoefenen in het academiejaar 2021-2022: deze mooie buitenlandse kans kon ik niet laten liggen, al zal mijn hart natuurlijk in Lille blijven. Als alles goed gaat, keer ik volgende zomer terug.

'Gie Knockaert uit Poederlee, tevens voorzitter van Groen-Lille, zal Raf tijdelijk vervangen. Hij is daarbij niet aan zijn proefstuk toe. Gie heeft tijdens de vorige legislatuur ook even ingesprongen en volgt als voorzitter het politieke gebeuren in Lille nauwgezet op. Als octrooiadvocaat is hij een echte dossierkenner en gedreven om deze taak ter harte te nemen.'  Foto rr.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto