TijdMakers, een concept van Het PoetsPaleis zorgt ervoor dat mensen via hen makkelijk de juiste man op de juiste plaats vinden voor het uitvoeren van allerhande klussen.

Met TijdMakers pakt heet Kempens dienstenchequebedrijf Het PoetsPaleis uit met een nieuw concept. "Met het PoetsPaleis willen we zorgen voor mensen. Onze kernwaarden zijn daar persoonlijk, respect, lokaal en verbondenheid", weet Bart Keynen van Het PoetsPaleis.

"Vanuit dat DNA kriebelde het al langer om meer te willen betekenen. Zeker ook omdat heel wat van onze klanten vroegen of we ook niet-particuliere zaken wilden poetsen. Omdat dit bij PoetsPaleis enkel met dienstencheques kan, zijn we op zoek gegaan naar hoe we dit wel konden aanbieden. Van daaruit is ons nieuw kindje TijdMakers geboren."

"Ken jij niemand?"

Hoe dikwijls horen we niet in onze omgeving zeggen dat men graag de living wil laten schilderen of de ramen laten poetsen met de bijkomende vraag: "Ken jij niemand? Iemand betrouwbaar met een goede prijs.

" Met dat in het achterhoofd werd TijdMakers opgericht. Mensen ontzorgen voor iets dat ze zoeken, niet kunnen of willen doen, niet het juiste materiaal of geen tijd of kennis voor hebben. Alles voor in en rondom je huis of bedrijf wil TijdMakers zo veel mogelijk kunnen aanbieden.

Alle info https://tijdmakers.be/