Na de recente openingen in Berlaar, Bevel en Bunsbeek opent TinQ op vrijdag 29 juli zijn 4e tankstation in het Kempische Lichtaart.
Op korte termijn zijn er nog meerdere openingen gepland. TinQ België is een zusterbedrijf van TinQ Nederland en dochterbedrijf van de Nederlandse multi-brand groep ENVIEM.
In Nederland bouwde TinQ ondertussen een netwerk uit van meer dan 400 tankstations. Ook in België wil TinQ op korte termijn doorgroeien tot een dynamische keten van 24/7 selfservice tankstations. 
 
“TinQ Nederland is er in geslaagd om op minder dan 20 jaar tijd een netwerk van bijna 400 selfservice tankstations uit te bouwen. Uiteraard werkt dit voorbeeld inspirerend, maar dit betekent niet dat het netwerk in België zomaar een kopie wordt van het origineel. Wel gaan we de succesvolle basisprincipes ook in België implementeren: eenvoudig, snel, 24/7, voordelig en veilig kwaliteitsbrandstoffen tanken bij jou in de buurt.”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België. 
 

“De ligging van onze eerste stations sluit trouwens perfect aan bij dat buurtprincipe. En hoe gek het ook mag klinken, tanken moet ook fun zijn. Dat doen we door knotsgekke stunts zoals onlangs nog tanken aan de prijzen van 20 jaar geleden om 20 jaar TinQ in Nederland te vieren.

In België starten we meteen met een knaller van een openingsactie met 3 TinQ Crazy Days. In Lichtaart zijn er tijdens het openingsweekend op 29, 30 en 31 juli al meteen 10 brandstofbonnen van 100 euro te winnen en bovendien tank je tijdens deze 3 Crazy Days met MEGA KORTING. TinQ Lichtaart op de Tielensteenweg 39. Time to TinQ zou ik zeggen.”, aldus Stefan Claes, manager TinQ België.