U bent hier

Tiroleravond harmonieorkest Sint-Jozefscollege op 20/6

Herentals
06.06.2015 - 21.04u
Door: Herman Gezelle

Na een solistenconcert dat enorm gewaardeerd werd door de talrijke aanwezigen, organiseert het harmonieorkest van het Sint-Jozefscollege op 20 juni om 20u een Tiroleravond in de feestzaal van het college, Collegestraat 46.  Ambiance verzekerd.

Wie in Tiroleroutfit komt, mag gratis binnen. Dus dames: haal uw mooiste drindl uit de kast en heren uw supersexy lederhose! Er worden aangepaste hapjes + drank te koop aangeboden aan uiterst voordelige prijzen. Bovendien is er een tombola waarbij je mooie prijzen, waaronder een reis, kunt winnen.
Kaarten voor deze sfeervolle avond kunnen bekomen worden bij alle muzikanten van het orkest en op de avond van het concert zelf aan de kassa. Inkom slechts €5.  Prosit.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto