Waarschuwingsbericht

Automatic fallback to the cURL connection method kicked in to handle the request. Result code from the failing request: 200

U bent hier

Titans Herentals winnen eerste wedstrijd tegen Twins Leuven

Herentals | Neteland
15.04.2014 - 07.20u
Door: Peter Caers

Op zaterdag 12 april speelden de spelers van de nieuwe base- en softballclub Titans uit Herentals hun eerste twee officiële wedstrijden. Dit gebeurde op het BLOSO-centrum in Herentals.

De tegenstander van de dag waren de Leuven Twins, tevens een nieuwe club. Onder toeziend oog van de supporters van beide teams gooide burgemeester Peeters de eerste bal,  schepen AM Hendrickx was ook aanwezig.

In base- en softball hebben we verschillende competities. De Titans treden dit jaar aan in de slowpitch competitie. Dit is een variant van softball waarin gemengd word gespeeld. Een ploeg bestaat uit 10 spelers, 5 mannen en 5 vrouwen. De Titans hebben al een mooi ledenaantal maar mensen die interesse hebben zijn zeker altijd welkom om eens te komen kijken. Meer info vinden jullie op www.titans-bsc.be en jullie kunnen ook terecht met jullie vragen op het volgende emailadres info@titans-bsc.be .

Dubbele winst

In de eerste wedstrijd was het nog wat zoeken naar het goede ritme maar uiteindelijk vonden de Titans dit ritme en konden ze redelijk vlot de maat nemen van een moedig Leuven met 14 – 7.

In de tweede wedstrijd was de weerstand van de Twins niet zo groot en konden de Titans al vroeg een mooie voorsprong uitbouwen. In het tussenbedrijf konden de Twins nog wel enkele mooie punten scoren maar in een sterk slot speelden de Titans de Twins toch vlotjes naar huis met een
25 – 10 eindstand.

Al bij al een mooi debuut voor de Titans die zaterdag niet enkel op mooi weer konden rekenen maar ook op talrijk opgekomen supporters. Wij hopen dat dit het begin is van iets moois en dat base- en softball, een sport die toch vrij onbekend is in deze regio, door de nieuwe club Titans Base- en Softballclub aan een opmars kan beginnen in het prachtige Kempenland.

Het Titans-team speelde met volgend team  (alfabetisch):

Dames : Bockx Veronique, Bourry Carolien, Van den Branden Ditske, Van Noten Emily

Heren : Kauwenberg Gerry, Scevenels Kristof, Valgaeren Beau-Jay, Van Aelst Cliff, Van de Poel Rob,

 Van de Water Johan, Van der Weehe Danny, Van Eynde Bart, Van Mogh Roel, Verreydt Ben

Coaches : Allaerts Peter &  Van den Branden Stanny.

Volgende week spelen de Titans op Mortsel tegen de kampioenen van de afgelopen twee seizoenen.

Straks meer foto's

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto