Na het groot succes van de 1e editie van TNT Fest van vorig jaar kon een 2e editie niet uitblijven. Voor de nieuwe editie op zaterdag 29 oktober wijken de organisatoren uit naar fuifzaal De Dreef in Vorselaar.

Stevige rock, punk en metal

Eerste groep op de affiche is het jeugdig rock 'n roll geweld van The Sick Boys, gevolgd door een Motorhead-tribute HANGARHEAD. Daarna komt de Lilse metalcoreband Hard Resistance, gevolgd door de Belpop new wav- legendes van RZ Red Zebra (I can t live in a livingroom). Metalsensatie Fleddy Melculy, de band die dit jaar nog op Pukkelpop en Graspop speelde, is een eerste hoofdact gevolgd door de SEX PISTOLS EXPERIENCE. Dit is niet zomaar een tribute band want in het verleden sprong o.a. Glenn Mattlock al op het podium en soms komt er een extra zanger mee.

Funeral Dress speelt ook in Vorselaar zeker een thuismatch.

ANTI NOWHERE LEAGUE

De ANTI NOWHERE LEAGUE (UK) doet bij velen niet direct een belletje rinkelen. Wie op youtube zoekt naar Metallica + Anti Nowhere League weet direct waarom ze hoofdact zijn. De groep trad vaak op in het voorprogramma van Metallica. Lemmy van Motorhead was een grote fan. Daarna is het de beurt aan GBH (uk). Dat is een legendarische trashpunkband. Het feestje wordt pas echt compleet met een afterparty met Iese Daase (Belgisch nr 1 AC/DC- tribute).

Tickets

- deuren: 13u

- tickets via info@hertalsrockcity.com

- check Anti Nowhere League en Metallica samen zie clip https://www.youtube.com/watch?v=AIk7bPmrXKc