Op 18 mei organiseert het gemeentebestuur van Nijlen een Toekomstwandeling in Kessel-Dorp.

Je hebt er misschien al van gehoord of over gelezen: de gemeente werkt momenteel aan een Beeldkwaliteitsplan voor de vier dorpskernen. In dit kader vinden er in elke gemeente toekomstwandelingen plaats. In Nijlen was er onlangs ondanks een lage opkomst veel enthousiasme onder de deelnemers en werden er veel ideeën besproken! De volgende toekomstwandeling zal plaatsvinden in Kessel-Dorp en dit op donderdag 18 mei.

Inspirerend

Tijdens deze wandeling gaan we samen met iedereen graag verder in op een aantal cruciale vragen over de toekomst van onze dorpen en hoe het leven er in plaats kan vinden. Tijdens deze inspirerende toekomstwandeling geven de ontwerpers van plusofficearchitects meer uitleg over het doel van het beeldkwaliteitsplan. Verder gaan we op zoek naar de knelpunten en bespreken we de mogelijkheden voor wat er in de toekomst kan. Neem je graag deel aan de dialoog of wil je gewoon meer weten over wat dit allemaal zal betekenen voor de gemeente en jou als inwoner, dan is dit niet te missen! Iedereen is van harte welkom!

Waar en wanneer?

De volgende toekomstwandeling gaat door in de dorpskern van Kessel-Dorp op 18 mei om 19.30 uur. Afspraak aan de ingang van de kerk. Inschrijven is niet nodig maar wees wel op tijd.