Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toeristische brochure ‘Visit Geel’ in nieuw jasje

Visit Geel

Geel heeft een nieuw, fris ontwerp voor haar toeristische brochure ‘Visit Geel’. Deze is voortaan te bewonderen in een soortgelijke stijl als het recent vernieuwde stadsmagazine. Het resultaat is een prachtig toeristisch magazine met tal van praktische tips, daguitstappen, wandelingen, fietsroutes, getuigenissen en zoveel meer.

De vorige ‘Visit Geel’-brochure zat ondertussen al vier jaar in hetzelfde jasje, hoog tijd dus voor vernieuwing. In het gloednieuwe toeristische magazine met veel kleurrijke foto’s, bundelt de dienst toerisme & stadsanimatie al de troeven op Geels grondgebied.

Van de belangrijkste monumenten, musea, kerken en markante gebouwen tot bijzondere natuurgebieden of bruisende evenementen, in ‘Visit Geel’ komt het allemaal aan bod!

Op ontdekking in de stad

Op zoek naar inspiratie voor een dagje Geel in groep of met de kinderen? Ook hier helpt het toeristisch magazine een handje met de uitgewerkte daguitstappen ‘Welkom in Geel’ of ‘Een dagje uit met Vink en Vox’. Voor de liefhebbers van natuurpracht en actief bezig zijn, bieden de uitgestippelde wandeling ‘De Betoveren(de) Landduinen’ en de fietsroute ‘Sint-Dimpnaroute’ dé ideale oplossing. Er is zelfs een e-steproute in ‘Visit Geel’ terug te vinden.

Na al dat ontdekken en beleven is het hoog tijd om even tot rust te komen op een van de gezellige terrasjes om daarna onder de wol te kruipen in een van de originele logies die Geel rijk is. Ook hier biedt het toeristisch magazine een brede waaier aan mogelijkheden.

Haal de nieuwe editie in huis

De nieuwe ‘Visit Geel’ is gratis verkrijgbaar in het infokantoor van dienst toerisme & stadsanimatie of te downloaden via hun website. Wie graag een exemplaar thuis ontvangt, kan het e-formulier invullen.

Visit Geel

Deel dit artikel