Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tom (41) loopt van zonsopgang tot zonsondergang voor Warmste Week : 'Iederéén kan al wandelend, lopend of in de tent deelnemen aan evenement'

Tom Verreydt

Bekende Stoeter Tom Verreydt (41) gaat een unieke stunt organiseren. Een hele dag lopen, van zonsopgang tot zonsondergang voor het goede doel in het bijzijn van zoveel mogelijk mensen. Benieuwd? Dan moet je zeker op zaterdag 10 december afzakken naar de tent aan Schonendonk Herentals.

Marathons hebben voor de lange-afstandsloper al lang geen geheimen meer, de afgelopen zes jaar werkte hij maar liefst 40 van die tochten af.

Toch een beetje in het spoor van z'n zeer goede vriend marathonloper Louis Hufkens.

Binnenkort haalt hij die uiterst sportieve benen weer boven in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel. Samen met vele andere enthousiastelingen, sportief of minder sportief, hoopt hij tijdens ‘Fromdawntilldusk’ via De Warmste Week een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kansarmoede in ons land.

Behalve allerhande drankjes worden er in de tent ook soep en lekkere hamburgers aangeboden tegen billijke prijzen. Het is tevens op die plaats dat zich de start en de aankomst van de afgepijlde route bevindt. Deelnemers kunnen zich er omkleden in kleedkamers, maar let op douchen is niet mogelijk.

Wat bieden we?
- Een volledig afgepijlde route van 6,5km. Je kiest zelf hoeveel rondes je meestapt of loopt.
- Uitgebreide gratis bevoorrading om de 3km, ook aan de start/aankomst en begin van de 2e lus. Water, sportdrank, zoetjes en zoutjes zijn voorzien voor de medelopers en wandelaars.
- 's namiddags een spetterend optreden van coverband Retro, ook nadien spelen we zeker nog wat muziek, een danske mag.
Wil jij onze actie ondersteunen? Loop, wandel of geniet mee.
- Voor 30 november kost je inschrijving 5 euro. Je kan de dag zelf nog deelnemen aan 7 euro per persoon.
- Vooraf inschrijven kan door de bijdrage te storten op BE70 3770 6275 7825. Vermeld de volgende info bij je betaling “Naam – Fromdawntilldusk – lopen OF wandelen OF vrije gift.
- Kom langs & geniet bovendien van verse soep, hamburgers en drankjes aan billijke prijzen', besluit Tom.  Foto rr.

Fromdawntilldusk

Fromdawntilldusk

Tom Verreydt Louis Hufkens

Tom Verreydt & Louis Hufkens

Schonendonk, Herentals, België

Tom Verreydt

Deel dit artikel