Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tom & Bart Bongaerts : 'Ontdek de weelde van #Impressaluxe'

Impressa

"In onze toonaangevende Drukservice Impressa streven we altijd naar perfectie, niet alleen in het leveren van uitstekend drukwerk, maar ook in het bieden van een onvergetelijke ervaring van luxe en verfijning", zeggen zaakvoerders Tom & Bart Bongaerts.

Je moet zeker de sensationele wereld van ons premium papier verkennen, met zorgvuldig geselecteerde vellen die uw ontwerpen tot leven brengen met een ongeëvenaarde schoonheid. Van fluweelzachte texturen tot weelderige afwerkingen, onze collectie biedt een verbluffend scala aan opties die gegarandeerd de aandacht zullen trekken en een blijvende indruk zullen maken.

Maar bij ons draait het niet alleen om het papier en het drukwerk. Ons team van vakmensen, gedreven door passie en vakmanschap, gaat verder dan de norm om een breed scala aan hoogwaardige afwerkingsopties aan te bieden.

Van verfijnde foliedruk tot elegante reliëfdruk, van speciale softcovers tot luxueuze hardcovers en nog veel meer, wij creëren met precisie en aandacht voor detail resultaten die simpelweg verbluffend zijn. Laat ons uw visie tot leven brengen en uw verwachtingen overtreffen met een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, vakmanschap en luxe."

 

'Admiral nieuwbouw op de Oosteroever met adembenemende zeezichten'

"Stap binnen in de wereld van luxe met ons meesterlijk hardcoverboek "Admiral", een exclusieve samenwerking met Versluys Groep. Dit boek is niet zomaar een boek; het is een symbool van verfijning en vakmanschap, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om indruk te maken en te inspireren, net als het gecoverde gebouw.

Bij "Admiral" draait alles om de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid. Met zijn Zwitserse binding en prachtige afwerkingen, zoals een massief kartonnen voorplat en achterplat en gouden accenten, straalt dit boek klasse uit van alle kanten. En dankzij de slimme bindingstechniek openen de pagina's moeiteloos en liggen ze plat, zodat u kan genieten van een ongehinderde leeservaring vol met de mooiste details.

Maar er is meer. Het kalkvel met een subtiel gouden diamantje voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, terwijl de laserstans op het voorplat een uniek en opvallend design creëert dat uw aandacht vasthoudt en uw nieuwsgierigheid prikkelt.

Met "Admiral" haalt u niet alleen een boek in huis, maar een kunstwerk dat technische perfectie en artistieke creativiteit combineert. Laat u betoveren door de elegantie en pracht van "Admiral" en ontdek een wereld waar vakmanschap en verfijning samenkomen in perfecte harmonie. 

Een perfecte introductie dus van het project Admiral op de site Oosteroever in Oostende door Versluys Groep.

Greesstraat 13, Herentals, België

Impressa

Deel dit artikel