De trouwe vrijdagavond fans van het radio-programma The Nightride vroegen zich waarschijnlijk af waar DJ Tam van ThalsFM plots een voorliefde voor heavy metal heeft opgelopen.

Alles had te maken met het bezoek van Tom Van Looy  aan de radiostudio’s. Tom is de man die de promotie en de communicatie voor  het Distortion Fest op zich neemt. Hij bracht een aantal heavy metal cd’s mee en gaf uitleg bij de verschillende stijlen in dit muziek-genre.

Op zaterdag 9 april  zal zaal 't Hof in Herentals de place-to-be zijn voor de liefhebbers van zware metalen.
Op het programma van de eerste editie van Distortion Fest, vooral Belgisch talent, met onder andere ook een aantal Kempische bands zoals Krijgslust en Krigavar.
                   
Headliner van het Distortion Fest is het Schotse Alestorm. De aanstekelijke piratenmetal van deze prettig gestoorde Schotten zorgde vorig jaar al voor wilde taferelen en verkleedpartijen op Graspop.

Wie luidop droomt van een Meet & Greet met Alestorm op 9 april duikt best als de bliksem in de schatkist  en hijst zich in een piraten-outfit.
Wees creatief onder het motto, hoe zotter hoe beter.

Vraag je huisfotograaf om van jou een digitaal kiekje te maken en mail je foto in piratenlook naar Tom. De wedstrijd loopt nog tot en met  30 maart. Een unieke kans dus om een Meet & Greet met Alestorm te winnen.

Distortion Fest wordt  trouwens zowel professioneel als financieel ondersteund door Graspop. En dat geeft meteen het professionele karakter aan van dit Rock, Hard & Heavy Festival.

Zaterdag 9 april vanaf 13u- zaal ‘t Hof, centrum Herentals.

Meer info op Distortion Fest

tom.van.looy3@telenet.be