U bent hier

Tomorrowland 2020 : 'The reflection of love' - teaser

Internationaal | Provincie Antwerpen
12.12.2019 - 15.02u
Door: Herman Gezelle

De social media-kanalen van Tomorrowland kleurden 10 dagen lang zwart, maar nu is het spannende afwachten voorbij. Het festival onthult het thema van komende zomer: 'The reflection of love'.

"De intense connectie tussen de People of Tomorrow en de bijzondere vereniging van positieve energie over alle landgrenzen heen, brengt magie en een wereldwijde reflectie van licht", verklaart Tomorrowland zijn keuze.

Daarmee komt dus een einde aan het gissen naar waarom de profielfoto van Tomorrowland op Instagram en Facebook begin december volledig zwart kleurde. Sommige gebruikers wensten het dancefestival "sterkte met het overlijden", en er zijn ook grafici die zichzelf aanboden om een nieuw logo te ontwerpen.

Dat niemand gestorven was, was het enige wat de organisatie liet weten. En de mysterieuze quote: Light travels faster than sound.

Het festival gaat volgende zomer door van 17 tot 19 juli, en van 24 tot 26 juli. Vanaf zaterdag 14 december kan er via een persoonlijk Tomorrowland-account geregistreerd worden om deel te nemen aan de ticketverkoop. (tml)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto