U bent hier

Tomorrowland : dagboek Carpe diem, dude, met eenhoornballonnen in de hand en bloemen in het haar - kijk LIVE

Provincie Antwerpen | Vlaanderen
20.07.2018 - 14.08u
Door: Herman Gezelle

Michèle Cuvelier van Studio Brussel plukt de dag op dancefestival Tomorrowland in Boom. Dit zijn haar indrukken. "Glitter, kapsels die recht uit een glossy magazine komen en sixpacks."

'Ze zeggen wel eens dat de wereld een dorp is, maar dat bewijst Dreamville als geen ander. Dat is de camping van Tomorrowland, en de meest internationale camping die je je maar kunt inbeelden.

Het fijne en gezellige aan de zaak is dat er geen subcampings zijn: de People of Tomorrow delen alles, ook het lapje grond waar ze dit weekend proberen een paar uur slaap te scoren.

Maar toch markeren ze hun tent door massaal vlaggen te hijsen van hun land van herkomst. Rondwandelen op de camping is als een reis rond de wereld in een paar stappen.' (Lees verder op VRTNWS)

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto