August Bouwen is een bouwaannemer die al twintig jaar getrouwd is met Alice. Hun huwelijk heeft zwaar te lijden onder de sleur die langzaam maar zeker in hun huwelijk is geslopen. Zijn beste vriend, de architect Emiel Van Reeth is amper vijf jaar getrouwd met Irene maar ook hun huwelijk lijkt de verkeerde kant op te gaan. Irene vindt dat Emiel haar niet genoeg aandacht schenkt en komt haar beklag doen bij August en Alice. Als Emiel zich er ook nog mee komt bemoeien krijgen de koppels ruzie en lijkt een breuk onafwendbaar. Wanneer Alice dan te horen krijgt dat haar zus erg ziek is, kiest ze ervoor om haar zus bij te gaan staan. August ziet zijn kans schoon en zet zijn beste beentje voor om Irene, de vrouw van zijn beste vriend, te verleiden en mee te krijgen naar hotel Paradiso om daar samen de nacht door te brengen.

Wanneer ze daar aankomen lijkt het geluk hen niet mee te zitten. Een catastrofaal einde lijkt onvermijdbaar.

Regisseur Bert Van Rompaye:

‘Hotel Paradiso is een moeilijk te spelen komedie waarvan vele mensen weten dat het een enorme inspanning vraagt van zowel spelers als techniekers en niet te vergeten de moedige decorbouwers die deze helse klus tot een goed einde moeten brengen.

We hebben gekozen om het originele stuk een beetje moderner te brengen zodat de toeschouwer toch een andere kijk krijgt op een verhaal dat al door zovele andere groepen werd gespeeld.

Het was een uitdaging om alles op tijd klaar te krijgen en dat kon alleen lukken als iedere speler zich 200 % inzette tijdens de repetities. Het waren vermoeiende weken, maar zoals zo vaak wordt gezegd....de volhouder wint. En zoals iedere toeschouwer wel zal merken... het harde werken heeft geloond. Met veel genoegen presenteren we jullie Hotel Paradiso!

Geniet ervan.’

Spelers:

Hans De Haes als Gust Bouwen

Martine Ilands als Magda Bouwen

Gino Van Lommel als Emiel Van Reeth

Suzy Van Loo als Irene Van Reeth

Dieter De Wit als Bertrand Van Reeth

Inge Jacobs als Isabel

Koen Nijs als René

Sophie Deckers als Matilda

Tineke Campi als Madame Adèle

Jasmine Buts als Francine

Roger Hoefkens als Pierre

Diane Van Der Steen als Madeleine

Jan Van Loo als Ernest

Karel Daems als vrouw

Jan, Karel en Diane als politieagenten

Waar & wanneer?

Zaal Sint-Jan

Dalstraat 24

2222 Wiekevorst

23, 26, 29, 30 november om 20 uur

24 november om 14.30 uur

1 december om 19 uur

3, 6, 7 december om 20 uur

Kaarten bestellen via guido.milis@skynet.be of via 014 26 21 00