Gedurende de voorbije 30 jaar brachten ze  producties van allerlei aard  met steeds in het achterhoofd hun publiek te behagen. In dit jubileumjaar willen ze deze traditie voortzetten, met  producties waarin elke toeschouwer weer zijn gade zal vinden.  Voor deze productie is hub keuze uitgegaan naar Matraska’s onder regie van Gert Van Mechelen.   

Info over de voorstelling Matraska’s

Naar aanleiding van het 30 jarig bestaan, brengt theatergezelschap “Het Vierde Oor” uit Olen in september en oktober een Belgische première op de planken. Voor het eerst wordt “Matraska’s” gebracht door 3 actrices, daar waar het oorspronkelijk geschreven werd voor 3 mannelijke acteurs onder de titel ‘Kaaljakkers’ en later ook bekend van de bewerking tot ‘Misero Truffo’ van Gerd De Ley.  Regisseur Gert Van Mechelen heeft dit oorspronkelijk meesterwerkje van Bert Bunschoten voor een stukje herschreven en bewerkt naar drie vrouwen toe.

Regie: Gert Van Mechelen

Spelers : Linda Arein, Gerda Reijmaekers, Anja Roofthooft.  

Korte inhoud:

Drie dakloze, vrouwelijke armoezaaiers hebben een  gezamenlijk onderkomen gevonden in een groezelig kraakpand. Het is één grote rotzooi. In de primaire levensbehoeften kan nauwelijks worden voorzien.  Tussen hoop en vrees trachten de drie aan lager wal geraakte heldinnen het hoofd boven water te houden en het leven tot begrijpelijke proporties terug te brengen. Maar door een hopeloos tekort aan daadkracht komt van de voortdurende plannenmakerij van deze leegloopsters maar bitterweinig terecht.

„Matraska’s“ is een theaterstuk doorspekt met schitterende onderliggende humor die het tot een prachtig 'vieze' komedie maakt... Praktische info:

Toneelvereniging ‘ Het Vierde Oor’ uit Olen brengt Matraska’s  

De première is op vrijdag  20 september.

Speeldata : 20-21-27-28 september nbsp;   4-5-11-12-18-19-oktober.Telkens om 20.00 uur.

                       Op zondag 13 oktober om 15.00 uur.

Matraska’s wordt in onze kleine zaal gespeeld. Plaatsen zijn dus beperkt. Reserveer tijdig.

Reserveren:  0475 52-35-13 (alle dagen  van 17- 20 u)                                             

Of via website:  www.hetvierdeoor.be

Locatie: Domein Teunenberg, Theaterzaal Het Vierde Oor,  Boerenkrijglaan 51e, 2250 Olen