U bent hier

Toon Aerts pakt zijn 1e WB-zege van het seizoen na titanenstrijd in Zonhoven

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
24.10.2021 - 16.25u
Door: Herman Gezelle

Toon Aerts heeft zichzelf opgevolgd als winnaar van de cross in Zonhoven. Dat is de 4e manche in de Wereldbeker.

Hij haalde het voor zijn ploegmaat Lars van der Haar. Er eindigden 7 Belgen en 3 Nederlanders in de top 10.

Eli Iserbyt, die als 3e eindigde, behoudt de koppositie in de tussenstand. (VRTNWS)  Foto Toon Aerts/twitter/fb/Baloise.

Anja Van Gompel uit Herentals, mental coach van Aerts: 'Een gelukkig sporter zal eerder in staat zijn tot optimaal presteren'

Anja Van Gompel uit Herentals, sinds 2018 mental coach van Toon Aerts : 'Wat een geweldige volharding, tactische aanpak en duidelijk een goede mindset van Toon. Al die factoren die leiden tot deze prachtige overwinning en dat zelfs met startnummer 13...

Crossen winnen doe je niet enkel in de wedstrijd op de fiets, maar ook door een goede balans in je dagdagelijkse leven. Trainen en rust, grenzen afbakenen waar nodig naar jezelf en anderen, plezier beleven in de sport en daarbuiten.

Dat leidt tot geluk. En een gelukkig sporter zal eerder in staat zijn tot optimaal presteren dan iemand die in een mindere gemoedstoestand vertoeft', besluit een fiere Anja Van Gompel.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto