Coronaproof zomershoppen van 27 juli tem 2 augustus

Vanwege Corona starten de solden dit jaar pas op 1 augustus. Om deze koopjesperiode in te zetten, is er een zomershopping van maandag 27 juli tot en met zondag 2 augustus. Zo heb jij voldoende tijd om je eerste soldenaankopen veilig te spreiden. Zaken die deelnemen aan de zondagsopening zullen worden aangekondigd www.handelshart.be/koopzondagen

De Zandstraat winkel-wandelstraat

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en comfortabel kan winkelen deze zomer, zal de Zandstraat elke vrijdag en zaterdag van 9u tot 18u een winkel-wandelstraat worden in juli en augustus. Met de zomershopping zal er ook op zondag 2 augustus in de Zandstraat gewinkelwandeld kunnen worden.

Zomercampagne "Typisch Herentals"

Vanaf midden juli zullen kleurrijke banners en overspanningen het winkelen en het horecabezoek aantrekkelijker maken. Met pittige Hertalse uitdrukkingen worden bewoners en bezoekers ontvangen. Scan de QR-codes om te weten waar je 'ne frak' of 'een hoos frut' kan kopen.

Deze zomer zijn er ook t-shirts en cadeaucheques te winnen via de horeca wedstrijd. De wedstrijd loopt tot 31 augustus, je kan deelnemen door het scannen van de QR-code bij de verschillende horecazaken.

Om ervoor te zorgen dat iedereen zeker de weg vindt naar het centrum en naar de horeca, wordt er duidelijke bewegwijzering voorzien. Bewegwijzering in het stadscentrum wijst de weg naar zomer-terrassen en winkels.

Wil je weten waar alle horeca-zaken en zomerbars zich bevinden? Je vindt ze terug op een kaart in onze folder "Oep gaank in Hertals". Je vindt binnenkort ook de interactieve kaart op de website van Handelshart.

Give away actie met Miss België en Sanne Cant

Doorheen mei en juni werd een online wedstrijd georganiseerd waarbij meerdere video's gepost werden op de social media. De bezoekers werden gevraagd om onze pagina's te liken en vervolgens te posten waarom zij een 'Hart voor shoppen in Herentals' hebben.

De meest leuke reacties worden door de jury geselecteerd. De prijzenpot bedraagt €1.000: 20 cadeaucheques van €50.

De 20 gelukkigen worden bekendgemaakt op 10 juli op Facebook en Instagram.'