U bent hier

Tot 10 cm sneeuw op komst maandag en dinsdag

Kempen regio
09.03.2013 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Het gaat opnieuw winteren in het Neteland. Zondag wordt het kouder en gaan de regenbuien van zaterdag over in buien van smeltende sneeuw en sneeuw. Ook maandag en dinsdag zal het sneeuwen. Door de vriestemperaturen overdag blijft de sneeuw liggen.

Het KMI voorspelt meerdere centimeters sneeuw. ‘Er dient vanaf maandag rekening gehouden te worden met sneeuwval in het hele land, plaatselijk is tien centimeter sneeuw of meer niet uitgesloten', meldt het KMI.

Woensdag en donderdag blijft het op de meeste plaatsen droog met zonnige perioden. In de nacht en ochtend treedt matige, plaatselijk strenge vorst op (min 3 tot min 10 graden) in de Kempen.

Door de werking van de maartse zon komt de temperatuur overdag enkele graden boven het vriespunt uit.

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto