U bent hier

Tracs uit Herentals importeert Italiaanse Overmat-chapemachines

Herentals | Internationaal
02.07.2019 - 12.36u
Door: Herman Gezelle

Tracs bvba uit Herentals specialiseerde zich van bij de oprichting in 2009 in het onderhoud en de herstelling van chapemachines. Zaakvoerder Dirk Dergent bouwde in deze niche een stevige reputatie op.

Sinds kort is het bedrijf op de Toekomstlaan 15 Herentals ook importeur en verdeler van de Italiaanse Overmat-machines voor België en Luxemburg. Voor heel wat gebruikers vormen deze machines het neusje van de zalm inzake chapemachines.

Dirk Dergent is met bijna 20 jaar op de teller helemaal thuis in de sector van de chapemachines. Tijdens zijn eerste jaren als werknemer in een klassieke garage kreeg hij er al mee te maken.

Sindsdien legde hij zich er helemaal op toe. In 2009 stampte hij zijn eigen bedrijf Tracs bvba uit de grond met de focus uitsluitend op het onderhoud en de reparatie van volautomatische chapemachines opgebouwd op trailers.

Wereldwijd zijn er maar vier constructeurs van chapemachines. Deze machines zijn PLC-gestuurd en volledig geautomatiseerd. Bij Tracs kunnen alle merken in onderhoud komen.

Op dit moment verzorgt Tracs het onderhoud van zowat 160 chapemachines - onder meer van het merk Bremat - uit België, Luxemburg en Noord-Frankrijk. (bouwkroniek)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto