Het seizoen 2018-2019 is nog volop bezig, en iedereen zal recent de berichten wel gezien hebben van spelers die onze club op het einde van het seizoen zullen verlaten.

De spelers waarvan we op dit moment weten dat ze onze club gaan verlaten willen we in de eerste plaats bedanken voor hun jarenlange inzet, hun strijd om elke week de kleuren van Linda te verdedigen, en deel uit te maken van onze club en alles wat onze club heeft gemaakt in de voorbije seizoenen.

Vertrekkers

Xander Pironet verlaat na 6 seizoenen KFC Linda Olen voor Witgoor Dessel. Robin Marien was sinds 2014-2015 Linda-boy en gaat in het komend seizoen aantreden bij Noordstar en Jens Van Roosbroeck ruilt na 4 seizoenen het geel-groen voor het wit-blauw van Noordstar.

Koe bij de horens pakken

Het hoofdbestuur is zich bewust dat wanneer dergelijke sleutelspelers de club verlaten, het uitermate belangrijk is om deze meer dan waardig te vervangen.

Inkomende transfers

Zico Van Rooy, Lille, 19 jarige talentvolle aanvaller

Nicholas Van Looy, VC Herentals, aanvallende flankverdediger

Roy Cannaerts, Ex Oosterzonen, 22 jarige middenvelder / verdediger

Brent Lavrijsen, ASV Geel, beloftevolle 19 jarige flankaanvaller

Daniel Guijo Velasco, Helmond Sport (NL) tot 2015, 34 jarige aanvaller / middenvelder

Brent Vervoort, Lille, 20 jarige polyvalente aanvaller

Linda Olen streeft in het transferbeleid naar een gezonde mix van ervaring en jeugdig enthousiasme voor volgend seizoen. We vinden het ook belangrijk om de eigen jeugd verder op te leiden tot waardige spelers van de eerste ploeg, een weg die we dit seizoen al zijn ingeslagen.

Enkele ervaren en talentvolle spelers hebben ondertussen hun verlengd verblijf bevestigd, zodat we volgend seizoen met een stevig uitgebalanceerd elftal aan de aftrap zullen staan.