Verken het Kempens erfgoed vanop je fiets! De gratis fietsbrochure 'Trappen door gisteren en vandaag' bevat 3 knooppuntroutes doorheen 11 Kempense gemeentes.

Je passeert langs 22 bijzondere erfgoedlocaties in Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar.

Bezoek Lourdesgrotten en kapellen, maak een stop in sfeervolle dorpen, ontdek kastelen en ruïnes en geniet van prachtige stukjes natuur.

In de uitvouwbare kaart lees je het verhaal achter elke plek, vergezeld van foto's uit de oude doos. Fietsen door het verleden dus! Een handige extra is het bijgevoegde kaartje met knooppunten om op je stuur te bevestigen.

'Trappen door gisteren en vandaag!' is een initiatief van de projectvereniging Kempens Karakter in samenwerking met de diensten toerisme van Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar.

Belangrijk! Respecteer de nodige veiligheidsmaatregelen op je fietstocht. Social distancing blijft de norm.

Waar vind je de fietskaart?

Haal de fietskaart gratis op bij de toerisme- of gemeentedienst van Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte of Vorselaar.

Wegens de huidige maatregelen raden we je aan om de openingsuren goed te checken! Je kan de brochure ook gratis downloaden op www.kempenskarakter.be/fietsbrochure/

Info en contact

Voor meer info kan je terecht bij de diensten toerisme van deelnemende gemeenten of bij Kempens Karakter info@kempenskarakter.be - www.kempenskarakter.be.