Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Treinverkeer tussen stations #Turnhout en #Herentals tijd onderbroken

NMBS - foto NNieuws
Door een incident op de spoorlijn ter hoogte van de Spoorwegstraat in Turnhout, is het treinverkeer tussen de stations van #Turnhout en #Herentals onderbroken. Er rijden voorlopig geen treinen tussen beide stations.
 
Door het incident zijn ook een aantal spooroverwegen gesloten. Het gaat om de overwegen aan de Vuurkruisenstraat en de Tieblokkenlaan in Turnhout. De politie vraagt met aandrang om niet tussen de gesloten slagbomen te rijden of te wandelen, maar om te rijden of om te lopen. Vermijd ook de omgeving van het incident.
 
Treinreizigers vinden meer informatie over de treinonderbreking en een alternatieve busdienst op https://www.belgiantrain.be/.../ongoing-disturbances-and...
Door het incident ondervinden ook de bussen van De Lijn hinder. De bussen op lijn 2 volgen een alternatieve route en een aantal haltes in de buurt worden tijdelijk niet bediend.
 
 
UPDATE 19.40u : De spoorwegovergangen aan de Vuurkruisenstraat en de Tieblokkenlaan in Turnhout zijn opnieuw open en ook het treinverkeer herneemt.
Zit je zelf met donkere gedachten? Weet dan dat er altijd iemand naar je luistert op het nummer 1813 van de Zelfmoordlijn.

Spoorwegstraat , Turnhout, België

NMBS - foto NNieuws

Deel dit artikel