In het najaar sluit het overdekt zwembad. Op 1 november trekken we de stop eruit! Van 3 tot 30 april kan je elke week twee nieuwe letters vinden in het zwembad, achter het raampje onder water.

Dit is het begin van een reeks activiteiten onder de noemer 'De stop eruit!' om afscheid te nemen van het binnenzwembad. Heb jij alle acht letters verzameld? Vind het woord en deponeer het voor 30 april in de postbus aan de kassa van het zwembad. Succes!

In april vind je elke week nieuwe letters in het overdekt zwembad. In de wand van het zwembad zit een klein raampje, achter dat raampje zitten elke week twee nieuwe letters.

Na vier weken kan je een woord van acht letters vormen. Schrijf je naam, telefoonnummer, e-mailadres en het juiste antwoord op en deponeer je oplossing in de postbus aan de kassa van het zwembad.

De stop eruit!
'Duik de letters op!' past binnen een groter luik waarin we afscheid nemen van het overdekt zwembad zoals we het kennen. Tal van activiteiten zorgen ervoor dat iedereen de kans krijgt om het zwembad op een leuke manier uit te zwaaien. Op 1 november trekken we de stop eruit, dus we hebben nog zeven maanden om te gaan plonsen!

Zo lang mogelijk open
Het overdekt zwembad blijft zo lang mogelijk open. Een half jaar na de sluiting opent het nieuwe binnenzwembad zijn deuren. De zwemhal omvat in totaal drie zwembaden:

Het centrale 25-meterbad telt voor wedstrijden en trainingen acht zwembanen. Dit doelgroepenbad kan gebruikt worden voor zwemlessen, maar ook voor revalidatie en mensen met een handicap.

Een naastliggend therapiebad/warme lagune, voorzien van een beweegbare bodem. Voor kinderen is dit een uitstekend instructiebad voor zwemlessen.
Voor peuters en kleuters is er een kleiner belevingsbad.

Een gezinsglijbaan maakt het zwemplezier compleet.
Op de eerste verdieping komt er een tribune voor toeschouwers, van waaruit zij een overzicht hebben over de volledige zwemhal. Ook de cafetaria biedt een mooi uitzicht op de zwemhal.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be