Op 14 en 15 september geniet het hele gezin weer van circus, humor, muziek, hedendaagse dans, locatietheater en beeldende kunst tijdens Trezart. Maar ook de bedrijfswereld heeft dit verrassende festival ontdekt. 

Oud en jong, sfeerzoeker en cultuurminnaar, verstokte festivalbezoeker en natuurliefhebber: Trezart staat gekend als een weekend waarin er iets te beleven valt voor iedereen. Ook bedrijven en organisaties vinden steeds meer de  weg naar dit eigenzinnige festival. Sinds 2009 biedt Trezart pakketten aan op maat van bedrijven die hun klanten of personeel willen verwennen met een originele uitstap.  Tijdens de vorige edities ontving de organisatie onder meer het Rode Kruis Vlaanderen en Arcelor Mittal. Voor 2013 hebben al meer dan 10 organisaties ingetekend.

Arrangementen op maat bijna uitverkocht

De aantrekkingskracht van het festival zit in de flexibiliteit. De festivalorganisatie werkt eenarrangement op maat uit in overleg met het bedrijf waarbij de verhouding prijs/kwaliteit centraal staat. Van een uitgebreid luxebuffet met drank à volonté over een barbecue tot een lunchpakket met drankje. De mogelijkheden gaan zover als de creativiteit reikt. Vijf organisaties genieten tijdens deze editie van een arrangement op maat: Provincie Antwerpen, AGC Flat Glass, KBC, Muylenberg en het project Samen Inburgeren van Prisma vzw ism Vormingsplus Kempen. Arrangementen voor deze editie zijn enkel nog mogelijk op zondag 15 september.

Van verwenarrangement tot ticket met consumptiebon

Uiteraard is de vipformule ook aanwezig op Trezart. Op zaterdag 14 september biedt de organisatie een verwenarrangement aan om het festival te ontdekken op een ontspannen manier zonder aan luxe in te boeten. Een aperitief in de natuur, een uitgebreid koud en warm buffet doorspekt met exclusieve acts en animatie, en een netwerkmoment met zicht op het slotspektakel maken er een bedrijfsevent van om niet te missen. XOD, Fitracus, Sunparks Kempense Meren, VKW, Voka, ING en SCK-CEN genieten alvast van deze formule. 

Daarnaast voorziet Trezart ook de mogelijkheid tot het aankopen van tickets en consumptiejetonstegen korting. Omnichem uit Balen, Philips Turnhout, Start People, de stad Antwerpen en Bpost maken hier alvast gebruik van.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen nog steeds intekenen op alle formules via info@zart.be.

Praktische info

Wat? TREZART
Waar? Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer Mol, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol
Wanneer? Zaterdag 14 en zondag 15 september 2013