Het nieuwe triatlonteam Flanders@work-EGS staat paraat om er een succesvol triatlonseizoen van te maken.  Flanders@work-EGS is de opvolger van triatlonteam Technicel-HeylenVastgoed en bestaat uit Stijn Lankers, Christophe Mariën, Nick Renders, Lander Sels, Tom Steenackers, Dominique van Hemelen en Joppe Wuyts.

'Alle 7 teamleden zijn Kempenaren in hart en nieren en nemen deel aan zowel regionale, nationale en internationale wedstrijden en dit in diverse sporttakken', zegt  Dominique Van Hemelen. 'Naast triatlonwedstrijden staan zij ook aan de start van (cross)duatlons, loopwedstrijden, zwemlopen, meerdaagse mountainbike wedstrijden,....

Speerpunten van het team zijn Tom Steenackers, die een paar maanden geleden nog derde werd in de Hel van Kasterlee en Lander Sels, die onlangs nog voor de tweede maal op rij het Hammer Nutrition Crossduathloncircuit op zijn naam schreef.

Naast alle sportieve ambities organiseert het Flanders@work-EGS triatlonteam, in samenwerking met FROS Multisport Vlaanderen, dit jaar ook voor de 5e keer een recreatieve duathlon in Herentals op 26 april. Alle info https://duatlonherentals.com/.'  Foto Flanders@work-EGS/Nnieuws.