Goed nieuws voor vrouwen die een grotere boezem wensen maar geen plastische ingreep willen ondergaan: de Britse kledingketen Debenhams introduceert de ‘triple boost bra’.

Dat is een soort wonderbra met drie verschillende vullingen waardoor je boezem tot drie cupmaten groter lijkt.

De vraag naar beha’s met vergrotend effect is enorm toegenomen sinds sterren met een zandloperfiguur zoals ‘Mad Men’-actrice Christina Hendricks in de schijnwerpers staan en de shapewear-hype het modelandschap domineert. In Groot-Brittannië alleen is bijna de helft van alle verkochte beha’s een model met push-upeffect.

Modekenners voorspellen dan ook dat de ‘triple boost bra’ een enorme hit zal worden. Jonge vrouwen zullen vooral hun sexy kantjes willen accentueren, terwijl oudere dames zich met deze beha zelfzekerder dan ooit zullen voelen omdat hij op de juiste plekken steun biedt.

Sharon Webb, hoofd van de lingerieafdeling bij Debenhams, beweert dat het bijzonder moeilijk was om deze beha te ontwerpen. ‘Dit is niet zomaar een beha met extra vullingen of push-upeffect. We hebben ernaar gestreefd om de perfecte kussencombinatie en stoffen te vinden zodat het resultaat heel natuurlijk lijkt en aanvoelt”, luidt het.

Het kleinste kussentje perfectioneert de vorm van de borst en het middelgrote tilt de borst omhoog. Tot slot duwt de grootste vulling de borst zowel zijdelings als opwaarts omhoog en zorgt ze voor een decolleté dat je met geen enkele andere beha kan bekomen.

Extra pluspunt: een voluptueuze boezem kost niet veel geld. De ‘triple bra’ bestel je al vanaf 30 euro. Meer informatie: www.debenhams.com