TRIXXO Jobs, de uitzendtak van de TRIXXO Groep, opende op 4 februari een nieuw kantoor in Turnhout. Voor TRIXXO Jobs betekent dit al het tweede nieuwe kantoor van het jaar, eerder dit jaar opende ze een nieuw kantoor in Herentals.

Office Manager, Valérie Zeelmaekers: "We zitten met dit nieuwe kantoor op de ring, langs de invalsweg van Beerse naar Turnhout. Het kantoor springt echt in het oog. De motivatie om voor de bedrijven uit de ruime regio een betrouwbare, vaste partner te worden is groot."

Het kantoor in Turnhout is ondertussen het 8ste kantoor van de uitzendspeler in de provincie Antwerpen.

"Ik ben heel trots op de groei die we de afgelopen twee jaar in de provincie gemaakt hebben en merk dat we op een korte tijd voor onze klanten een verschil hebben kunnen maken. Onze doelstelling van 2021 is dan ook om dit verder uit te bouwen," aldus Joke Lybaert, Area Sales Director TRIXXO Jobs Antwerpen.

Op zoek naar regionaal talent

Uiteraard zal het kantoor vanuit deze nieuwe locatie op zoek gaan naar uitzendkrachten voor hun klanten in de omgeving van Turnhout. Maar ook intern zoekt TRIXXO Jobs heel wat nieuwe collega's.

Best opvallend in deze economische lastige tijd. Voor de hele TRIXXO-Groep staan er momenteel een 40-tal vacatures open, waaronder 'Uitzendconsulent TRIXXO Jobs Turnhout'.

Frank Vliegen, CEO TRIXXO Jobs: "Het kantoor in Turnhout wordt momenteel geleid door één Office Manager en één uitzendconsulent. Het gaat zo snel dat we meteen nood hebben aan een extra collega."

Zelfs in coronatijden wist TRIXXO Jobs nog te groeien, of misschien juist in coronatijden. De voorbije maanden van dit jaar is het bedrijf al aangegroeid met 30 extra medewerkers. "Overnames, het openen van nieuwe kantoren,... We zijn ambitieus en daarom constant op zoek naar nieuwe krachten.", aldus Frank Vliegen.

Sollicitanten kunnen zich wenden naar:

www.trixxo.be/werken-bij of

www.trixxo.be/nl/kantoren/trixxo-jobs-turnhout