Brigitte Wybauw is de 25e koper van de vrijetijdscheque aan de balie van 't Getouw. Hiermee wint ze een ballonvaart voor twee personen. "Ik ben enorm verrast. Ik ben fan van de cheque en dit is écht de kers op de taart", reageert ze enthousiast.

Brigitte Wybauw runt samen met haar man het bedrijf Borstels Ideale bvba. Ze kopen regelmatig cheques aan om cadeau te geven als relatiegeschenk. Daarnaast gebruiken ze de cheque ook binnen het gezin, voor een uitstapje of voor het betalen van Grabbelpasactiviteiten.

Zelf ballonvaart winnen?

Wie tijdens de maand juni een vrijetijdscheque aankoopt aan de balie van Ten Hove of aan de balie van het sociaal huis, maakt ook kans om een ballonvaart te winnen. Begin juli trekt een onschuldige hand de winnaar.

Broertje van de succesvolle cadeaubon

De vrijetijdscheque van het gemeentebestuur is het broertje van de succesvolle cadeaubon. Je gebruikt de cheque als betaalmiddel bij verenigingen, organisaties en diensten om bijvoorbeeld het lidgeld te betalen, een toegangsticket te kopen voor een film, voorstelling of cursus,... Al 195 verenigingen, organisaties en diensten in onze gemeente aanvaarden de vrijetijdscheque als betaalmiddel.