U bent hier

Trucker neergestoken in Herentals - Verdachte aangehouden, motief in relationele sfeer (3)

Herentals | Internationaal
19.11.2018 - 16.01u
Door: Herman Gezelle

De 43-jarige vrouw die ervan verdacht wordt zaterdagavond een 60-jarige trucker te hebben neergestoken op de Herenthoutseweg aan Henrad, is maandag door de onderzoeksrechter aangehouden. Dat meldt het Antwerpse parket.

Zowel slachtoffer als dader hebben de Portugese nationaliteit en de feiten speelden zich volgens het parket af in de relationele sfeer. De toestand van de trucker is na een spoedoperatie stabiel.

Het slachtoffer werd zaterdagavond zwaargewond langs de Herenthoutseweg gevonden door een politiepatrouille. Hij had een mes in de rug. Bij de vrachtwagen van de man trof de politie een 43-jarige vrouw aan. Zij werd opgepakt voor verhoor en intussen dus ook aangehouden. (belga)

Foto's Peter Verstraeten/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto