U bent hier

Trucker stoot op 10 Iraakse verstekelingen bij Mondelèz Herentals

Herentals | Internationaal
19.12.2017 - 16.02u
Door: Herman Gezelle

Op de parking van voedingbedrijf Mondelèz in Herentals heeft een Poolse trucker dinsdagochtend rond 9u tien verstekelingen aangetroffen in de laadruimte van zijn vrachtwagen. Dat meldt de lokale politie van de zone Neteland.

Het gaat om zeven mannen, twee vrouwen - van wie één hoogzwanger - en een kindje van twee jaar, allen met de Iraakse nationaliteit.

De beveiliging van Mondelèz verwittigde meteen politie Neteland, die de 10 overbracht naar het commissariaat. De verstekelingen bleken in goede gezondheid te verkeren.

Waar en wanneer ze de vrachtwagen inklommen is niet duidelijk, want het voertuig was sinds vrijdag onderweg vanuit Tsjechië en maakte verschillende tussenstops.

De Dienst Vreemdelingenzaken zal een beslissing nemen over hun verdere verblijf op het Belgische grondgebied. (belga-pol)

imageMeer nieuws

Opinie : 'Onduidelijke en versleten verkeersborden geven fout signaal'

Herentals 12.12.2019 - 01.02u reading time5min

De krijtlijnen voor het Vlaamse mobiliteitsbeleid werden in april 2019 in een Decreet  betreffende de basisbereikbaarheid hertekend. 'Het mobiliteitsbeleid is erop gericht de bereikbaarheid te garanderen voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving. Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto