U bent hier

Tuinaannemer uit Westerlo leidt nieuw personeel op om door te groeien

Westerlo
21.03.2019 - 17.19u
Door: Mark Jaspers

Tuinarchitectuur Wim Verrezen uit Oosterwijk-Westerlo ontvouwt zelf een intensief opleidingsplan voor nieuwe medewerkers. "Uit ervaring weten we dat kandidaten soms terughoudend zijn om zich in ons bedrijf aan te bieden voor de openstaande vacatures".

"Ze twijfelen of ze geschikt zijn om tot ons team te behoren", weet Wim Verrezen.

We willen nu ons opleidingstraject in de kijker zetten. Wij ondersteunen onze nieuwe krachten ten volle zodat zij in kleine teams kunnen uitgroeien tot volwaardige medewerkers.

In dit traject stuurt de projectleiding de teams aan door eerst eenvoudige en later uitgebreide werkopdrachten in te plannen. Aan de hand van een afstiplijst kunnen ze zelf hun ambities waarmaken om zo als juiste man op de juiste plaats terecht te komen.

"Eenieder heeft de kans om duurzaam te groeien in onze groep van meer dan 20 medewerkers en VDAB ondersteunt ons ten volle om deze opleiding professioneel te laten verlopen", zegt Wim Verrezen.

Onlangs mochten we nog twee schoolverlaters verwelkomen die ondertussen goed geïntegreerd zijn. Ook mensen die eerder aan de slag waren in een andere job komen zeker ook in aanmerking.

30 jaar actief

Tuinarchitectuur Wim Verrezen uit Westerlo viert dit jaar zijn 30 jarig bestaan. Het bedrijf is gespecialiseerd in volledige tuinprojecten met zwembad en bijgebouw. De verschillende disciplines - tuin en bouw-gerelateerd - bieden een boeiende job in een creatieve werkomgeving.

Het bedrijf is overwegend actief in een omtrek van ongeveer 20km van Westerlo en zoekt 5 extra medewerkers voor aanleg en onderhoud. Voor wie houdt van buitenwerk zeker een aanrader.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto