U bent hier

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris strijdt mee voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
22.06.2021 - 12.15u
Door: Herman Gezelle

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris uit Arendonk is in de running voor de Voka Prijs Ondernemen 2021.

In totaal mikken 9 bedrijven op de grote ondernemersprijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "Dit raakt ons enorm", klinkt het bij het familiebedrijf.

Negen bedrijven uit de regio Mechelen-Kempen komen in aanmerking om de Voka Prijs Ondernemen 2021 te winnen. De bestuurders van een Voka Lokaal-afdeling, die vaak zelf uit het bedrijfsleven komen, kiezen de winnaar in hun regio.

En ze gebruiken hiervoor vaste criteria. Ze kijken onder meer naar durf en ambitie, de wil om te innoveren en de vernieuwende bedrijfscultuur. Voor de Voka Lokaal-afdeling Kempen Oost gaat de award dit jaar naar tuinbouwbedrijf Dirk Maris nv. Ze zijn meteen ook genomineerd voor dé Prijs Ondernemen.

DirkMarisPO

Nele en Lore zijn de dochters van Dirk Maris. In 1993 richtte hij – samen met zijn echtgenote Lydia Jacobs – een tuinbedrijf op. Vooral het innovatieve karakter van het bedrijf wordt geprezen.

Zo zijn ze intussen ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van groendaken voor bedrijven en particulieren. "Deze Voka-award krijgen, raakt ons enorm", klinkt het.

1 juli

Sinds 1 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een nieuwe Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni lang.

Vanaf 1 juli 2021 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op de Voka-website: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 30 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2021 wordt.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto