'Jasper Cools was op skiverlof., Vermeiren en De Bie waren geschorst, Theuwissen en Kersemans hebben afgebeld wegens ziekte', zegt Lentezon-coach Maarten De Voeght. 'In de opwarming viel Vermeulen nog uit. Hierdoor zaten maar twee wisselspelers op de bank.

Turnhout B controleerde de partij van start tot finish. Lentezon liep meteen achter de feiten aan. Ex-Lentezonspeler Peeters verdeelde en heerste op het middenveld. Doelman Snoeys moest tot twee keer een doorgebroken speler afstappen. Lentezon ontsnapte aan een vroege achterstand. Op de tegenaanval kon Schilders tot tweemaal toe net niet scoren.

In de tweede helft leek Lentezon het laken naar zich toe te trekken. Grote kansen bleven uit. Turnhout B counterde gevat en bracht 2 minuten voor tijd de 1-0 op het bord.

Een dik verdiende overwinning voor een moedig Turnhout B. Lentezon mag definitief een kruis maken over zijn titelambities.' Maarten De Voeght/ foto's Luc De Voeght/ Nnieuws.