We moeten nog langer in ons kot blijven en daarom presenteert Turnhout van Quizzen op algemeen verzoek een nieuwe onlinequiz.

Turnhout van Qorona Bis vindt plaats op vrijdag 1 mei om 20u, in uw eigen kot.

'Bereid uw gezin voor of stel een virtueel team samen om enkele uren quizplezier te beleven. We leggen geen beperkingen op het aantal deelnemers of het aantal leden per quizteam op.

Hoe groter het team, hoe meer kans dat het op alle vragen het antwoord kent. Maak het wel plezant in uw kot. Bestel alvast een hapjesschotel uit het takeaway-aanbod of een drankenpakket bij uw favoriete café.

Vrijdag 1 mei publiceren we op Facebook en het Quizforum de link naar de livestream op YouTube.

Wie inschrijft via dawoelie@gmail.com, ontvangt die link ook in zijn mailbox.

We hebben opnieuw geprobeerd om een quiz samen te stellen die zowel geoefende als gelegenheidsquizzers kan bekoren. We hebben het redactieteam uitgebreid met wat jonger volk om nog meer variatie in de vragen te krijgen en hebben rekening gehouden met jullie opmerkingen over de werkwijze na de eerste editie. Zo krijgen jullie onder meer wat meer bedenktijd om virtueel te kunnen overleggen.

Aan de eerste editie van Turnhout van Qorona namen 175 teams met naar schatting 750 quizzers deel. We hopen dat aantal op de Dag van de Arbeid te kunnen evenaren.'