U bent hier

Tussen Kunst en Kitsch (AVRO) strijkt neer in Art Center Hugo Voeten : uitverkocht

Herentals | Internationaal
10.04.2017 - 01.54u
Door: Herman Gezelle

Benieuwd of je kostbaarheden in huis hebt? Laat je objecten taxeren tijdens een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch (AVRO/TROS).

Tijdens de opnamedagen taxeren Tussen Kunst en Kitsch-experts de door bezoekers meegebrachte objecten. Maandag 10 april is Art Center Hugo Voeten (Herentals) uitverkocht : 1.000 tickets.  Je kan geen tickets meer aan de ingang kopen.

NNieuws geeft je maandag een impressie en laat 3 objecten taxeren. Benieuwd?

Kunstschatten en bijzondere kitsch
Tussen Kunst en Kitsch is sinds 31 oktober 1984 op de Nederlandse televisie te zien. Het programma werd bedacht door Cees van Drongelen, naar het concept van het BBC-programma Antiques Roadshow (te zien sinds 1979).

Anderhalf miljoen kijkers
Al 30 jaar lang worden in Tussen Kunst en Kitsch de mooiste kunstschatten en de meest bijzondere kitschobjecten onder de loep genomen. Naar het programma kijken ruim anderhalf miljoen mensen.

Experts
De objecten die bezoekers meenemen worden beoordeeld door experts. Deze experts behoren tot de top van de Nederlandse kunst- en antiekspecialisten. Iedere expert heeft zijn eigen specialisme. Tijdens een opnamedag zijn dertien experts aan het werk. Expert Mieke Zilverberg werkt al sinds de eerste uitzending in 1984 mee aan het programma.imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto