Optimale connectiviteit is nu belangrijker dan ooit. Klanten kijken interactieve tv op al hun schermen waar en wanneer ze dat willen en dat doen ze het liefste in de beste kwaliteit.

Daarom bundelen TV VLAANDEREN en Multifiber hun krachten bij het aanbieden van internet en televisie.

De klant profiteert zo van het beste van twee werelden: een veilig, vrij, snel en toegankelijk internet voor iedereen via Multifiber samen met het beste dat tv te bieden heeft via TV VLAANDEREN. Combineren heeft zijn voordelen: met slechts één factuur en één aanspreekpunt, geniet iedere klant van nog meer gemak.

DE ULTIEME KIJKBELEVING

De commerciële start van deze samenwerking is voorzien voor september 2021. Christiaan Puper (VP Country Manager Benelux van M7): "Wij zijn verheugd over de keuze van Multifiber voor APP TV (interactieve televisie via internet) van TV VLAANDEREN. Wij zien het als een mooi voorbeeld van hoe twee partijen hun kernactiviteiten bundelen om zo de beste internet- en kijkbeleving aan klanten te kunnen bieden."

Ook Multifiber is enthousiast over deze coöperatie. Robert Nijhof van Multifiber vertelt: "Deze samenwerking was voor de hand liggend.

We bieden graag de mogelijkheid aan onze klanten om de beste connectiviteit met het breedste aanbod van televisie te combineren in 1 abonnement. Met APP TV van TV VLAANDEREN brengen we het breedste van tv met topentertainment en sport naar onze klanten.

Dankzij hun uitgebreide content aanbod en flexibele manier van kijken kunnen we de consument die belang hecht aan kwaliteit en diversiteit uitstekend bedienen."

MULTIFIBER MET TV VLAANDEREN - ALL-IN-ONE BUNDELS

Dankzij deze samenwerking, kunnen klanten van Multifiber een All-in-one bundel kiezen (televisie + internet + bellen), een totaaloplossing op 1 aanrekening.

TV VLAANDEREN, onderdeel van M7 Group, een Canal+ Group onderneming, geeft de mogelijkheid aan Telecomproviders om APP TV te resellen en zo een All-in-one product aan te bieden aan hun klanten.

INTERACTIEVE TV EN ENTERTAINMENT VIA TV VLAANDEREN

Via de APP TV abonnementen van TV VLAANDEREN geniet je van een uitgebreid aanbod zenders, een uitgebreide SVOD aanbod en de beste sport zenders (Eleven), en dat steeds voor de beste prijs.

Installeer de TV VLAANDEREN APP op al je toestellen en maak gebruik van de interactieve functies zoals Restart & Replay of het opnemen van je favoriete programma's. Klanten kijken naar een uitgebreid aanbod zenders. Bij de abonnementen APP TV Basic en APP TV Plus zijn ook de voetbalzenders van ELEVEN SPORTS en de films en series van STARZPLAY in de Canal + Series catalogus standaard inbegrepen.

Je hebt dus geen apart voetbal- of entertainmentpakket nodig, en dat is best uniek. Met dit onderscheidend aanbod speelt TV VLAANDEREN volledig in op de verwachtingen van de consument.

GLASVEZEL IS DE TOEKOMST

Dankzij Multifiber genieten klanten van:   een stabiele en snelle internetverbinding, zodat ze nooit meer afhankelijk zijn van externe factoren. Geen haperingen of storingen tijdens live voetbalmatchen of het streamen van series.

Internetsnelheden tot 1000 Mbit. Zelfs wanneer heel het gezin tv kijkt via internet, blijft de internetverbinding via glasvezel perfect functioneren.
Met deze samenwerking maken TV VLAANDEREN en Multifiber iedereen klaar voor de toekomst.'