U bent hier

TW Classic met volledige affiche

Internationaal
05.03.2015 - 22.26u
Door: Franky Van Leeuwen

De affiche van TW Classic 2015 is volledig. Robbie Williams, Faithless en Anouk hadden hun komst naar het dagfestival in Werchter eerder al bevestigd. Met 3 mooie toevoegingen - The Scabs, Anastacia en Texas - is het plaatje nu helemaal rond. Op zaterdag 4 juli zal er in het Festivalpark in Werchter gezongen, gedanst en gefeest worden. Zoveel is zeker.

The Scabs openen TW Classic 2015. Al voor de 3de keer zijn ze van de partij op het festival. Voor de eerste keer doen ze dat met een nieuw album onder de arm. Bij voorbaat al een hoogtepunt. Anastacia komt voor de eerste keer naar het festival. De kleine dame met geweldige stem brengt "sprock" naar Werchter, haar hitgevoelige, efficiënte combinatie van soul, pop en rock.

Texas is jarig. De Schotse groep bestaat 25 jaar. Dat wordt gevierd. Deze zomer trekken frontvrouw Sharleen Spiteri en haar mannen naar buiten. Voor de vijfde keer komen ze naar het Festivalpark. Drie keer sierden ze de affiche van Rock Werchter (1989/1999/2000). In 2011 stonden ze voor het eerst op TW Classic. Nog meer fijn weerzien wordt het met Anouk.

Geen zangeres is ooit zo succesvol geweest in de Lage Landen. Het is goed dat ze weer naar Werchter komt. Dat is ondertussen alweer vier jaar geleden. Het festivalterrein is absoluut heilige grond voor Anouk. Ze stond liefst zes keer op de affiche van Rock Werchter. In 2007 speelde ze een eerste keer op TW Classic. Headliner van TW Classic 2015 is Robbie Williams.

De Brit brengt een set op festivalmaat. Robbie Williams is een meester-entertainer, een geboren showman die maar al te graag met zijn publiek dolt. En dan is het tijd voor een afsluitend dansje, voor groot feest. Faithless viert zijn 20ste verjaardag en vindt dat een mooie aanleiding om weer tot leven te komen. Ze sluiten TW Classic 2015 feestelijk af.

Tickets voor TW Classic 2015 zijn te koop via:

www.proximusgoformusic.be
www.ticketmaster.be

Een regular ticket voor TW Classic kost 81 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 141 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Alle ticketinfo via www.twclassic.be

WEET MEER VIA WWW.TWCLASSIC.BE
TWITTER: #TWC15

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto