U bent hier

Twee dodelijke slachtoffers na explosie aan Paardenmarkt Antwerpen (update)

Provincie Antwerpen
16.01.2018 - 09.20u
Door: Mark Jaspers

In Antwerpen is een gebouw ingestort na een explosie. Daarbij zijn zeker 5 gewonden gevallen, zegt de politie, die benadrukt dat er "zeker" nog slachtoffers onder het puin liggen.

Over de oorzaak is nog geen duidelijkheid, maar volgens de politie gaat het niet om terrorisme.

Het rampenplan is afgekondigd.

De politie vraagt om de omgeving zoveel mogelijk te vermijden. De hulpdiensten zijn momenteel massaal ter plaatse . Volgens de politie zijn er zeker vijf gewonden gevallen.

Zij worden verzorgd. "Er liggen zeker nog slachtoffers onder het puin", zo is te horen.

Update 09u20 : Er zijn zonet twee dodelijke slachtoffers van onder het puin bij de Paardenmarkt in Antwerpen gehaald. Eerder raakte al bekend dat er 14 gewonden zijn geteld, vijf onder hen zijn zwaargewond, één persoon verkeert in kritieke toestand.

(vrtnws) foto Marnik Aerts ©

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto