U bent hier

Tweede stap in vernieuwde communicatie na complete make over van gemeentelijk infomagazine

Nijlen regio
23.04.2021 - 17.07u
Door: Lex Verellen

Na het verschijnen van het totaal vernieuwde gemeentelijke infomagazine 'BEKEND'  begin deze maand, lanceert lokaal bestuur Nijlen nu ook een nieuwe website en een nieuwe nieuwsbrief.

De nieuwe website komt naast de bestaande website en is te vinden op www.bekendinnijlen.be

De nieuwe nieuwsbrief bevat naast nieuwtjes en leuke artikels van de voortaan twee gemeentelijke websites ook activiteiten.

Het nieuwe gemeentelijke infomagazine 'BEKEND' heeft er een digitaal broertje bij. Die luistert naar de naam www.bekendinnijlen.be. Zowel qua inhoud als qua voorkomen lijkt de nieuwste spruit heel hard op zijn iets oudere broertje, maar tweelingen zijn het niet.

Op www.bekendinnijlen.be graven we dieper en kijken we breder dan de inhoud van 'BEKEND'. Via thema's als 'Zorg & Ontmoet' of 'Bewonder & Beleef' en nog andere lees je op de nieuwe website verhalen voor alle mogelijke doelgroepen. Achtergrond bij en verhalen over wat er nieuw, mooi, leuk, nuttig, bijzonder, interessant en opmerkelijk is aan en in Nijlen. Maar er is meer.

De nieuwe website is van en voor iedereen

www.bekendinnijlen.be gaat over alle aspecten van leven in Nijlen en daarvoor kijken we ook naar onze inwoners om zelf met dingen te komen. Dat kan zijn activiteiten, initiatieven, tips en noem maar op.

De website zal pas ten volle kunnen leven als hij net als zijn broertje de leuze 'voor en door Nijlenaars' waarmaakt. Daarover zal regelmatig gecommuniceerd worden en op de website zelf staan knoppen om input te delen.

Nieuwsbrief wil in een nieuw jasje verder doorgroeien

Meer dan 1100 mensen ontvangen elke twee weken de digitale nieuwsbrief in hun mailbox. Daarin staan nieuwsberichten en dat blijft, maar er komt ook leuke content bij vanop www.bekendinnijlen.be

Daar hoort een nieuw jasje bij en dat heeft de nieuwsbrief ook gekregen. Op deze manier wil de nieuwsbrief mee doorgroeien en nog veel meer Nijlenaars direct bereiken. De eerste nieuwe nieuwsbrief zal op maandag 26 april verstuurd worden.

Blik op de toekomst

Vertellen over hoe mooi en leuk Nijlen is, dat is één ding. Op het terrein werken aan het nog aangenamer maken van onze troeven is iets anders. En op zoek gaan naar de herwaardering van wat ooit schitterde of nieuwe juweeltjes openstellen is nog iets anders. Maar al die dingen zijn ook aan het gebeuren.

De werken aan het Soldatenbos zijn daar één voorbeeld van. De plaatsing van lokaal gemaakte banken en andere recreatieve objecten volgen nog. En verder staan er nog dingen op stapel: het heropenen van verloren gegane trage wegen, het ontharden en vergroenen van wegen en buurten, het zijn maar enkele van de dingen waar je op www.bekendinnijlen.be en in de nieuwe nieuwsbrief de komende maanden alles over zal lezen.'
Meer nieuws

Circus Pipo naast VC Herentals

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 28.06.2022 - 02.37u reading time1min

Circus Pipo slaat z'n tenten op aan het multifunctioneel terrein, Herenthoutseweg naast VC Herentals.  Je kan er van 1 tot en met 10 juli voorstellingen beleven.

Tickets aan de kassa of online https://circuspipobelgium.be/praktische-info/

'Circus Pipo staat sinds jaar en dag garant voor dé familie-uitstap bij uitstek.
Dit eigentijdse circus brengt een heerlijke mix van puur traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties voor jong en oud.'

Vanaf donderdag onderhoudswerken op ring Lier (R16)

Kempen regio | Lier regio | Nationaal | Vlaanderen 27.06.2022 - 15.14u

Fietser uit Turnhout spuwt 11 keer naar politie: 12 maanden cel

 Fietser uit Turnhout spuwt 11 keer naar politie: 12 maanden cel
Kempen regio | Turnhout regio 27.06.2022 - 14.40u

Kandidaat voor een sociale woning? Dan moet je straks je bankrekeningen laten zien

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 27.06.2022 - 07.21u

Bruce Springsteen and The E Street Band op TW/Classic 2023

Bruce Springsteen and The E Street Band op TW/Classic 2023
Internationaal | Nationaal 26.06.2022 - 23.00u

Lions Club Mol-Geel: €50.000 voor goede doelen

Lions Club Mol-Geel: €50.000 voor goede doelen
Geel | Internationaal | Kempen regio | Mol 26.06.2022 - 17.18u

JustConsult: eerste gerechtelijke strafdossiers online raadpleegbaar

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 26.06.2022 - 12.19u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto