Een koel en creatief blokpunt van 1 tot en met 30 augustus

Te warm om te blokken? Flexwerkaanbieder Regus stelt opnieuw zijn coworkingplekken in het Regus Herentals Industrie Center ter beschikking van blokkende studenten. De airco zorgt er voor verkoeling en er is gratis Wi-fi, koffie, water en thee. Regus wil studenten zo tijdens hun tweede zit een hart onder de riem steken.

Studenten kunnen in augustus opnieuw gebruik maken van de aangenaam koele coworkingplekken van Regus in Herentals om er zich in alle rust op een professionele werkplek voor te bereiden op de examens. Op vertoon van hun studentenkaart, kunnen ze er alle werkdagen tussen 9u en 17u terecht. Dit Regus center bevindt zich op de gelijkvloerse en tweede verdieping van het voormalige Atea kantoorgebouw aan de Atealaan 34.

"Blokken voor een tweede zit is sowieso al geen lachertje, en al zeker niet als je dit moet doen op je snikhete kamer of studentenkot. Met dit initiatief willen we deze studenten dan ook steunen tijdens de blok, door hen te laten studeren op één van onze meer dan 30 'coole' werkpleklocaties in het land.

Anderzijds willen we deze 'coworkers van morgen' laten kennismaken met onze flexibele werkplekken," aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus België.

"Costuderen heeft heel wat voordelen. Eén ervan is dat studenten zich minder laten afleiden door sociale en andere media. Daarnaast beschikken ze er over een netwerk van andere studenten waar ze zich mee kunnen ontspannen tijdens de pauzes.

Deze tijd 'weg van hun bureau' is heel belangrijk voor hun mentale gezondheid," aldus Lode Godderis, professor arbeidsgeneeskunde aan de KU Leuven: "Studenten hebben nood aan structuur, een vast stramien en sociale controle, om gemotiveerd te blijven. Blokken op een coworkingplek helpt hen om zich te concentreren."

Dit aanbod is geldig zolang er beschikbare werkplekken zijn. Bovendien wordt enkel gratis toegang tot de business lounges verleend (incusief koffie, water, thee en wifi), alle bijkomende diensten worden aangerekend. Vraag naar de voorwaarden in het Regus center.

Over Regus

Regus is 's werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen.

Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo'n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk.