Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

U15 meisjes Olvoc Olen Belgisch kampioen volleybal

Olvoc Olen
De U15-meisjes van volleybalploeg Olvoc uit Olen zijn Belgisch kampioen geworden. Eerder dit jaar zijn ze al Provinciaal en Vlaams kampioen geworden, en dan kwam de kerst op de taart ... de titel op het Belgisch kampioenschap.
 
Op het Belgisch kampioen werden achtereenvolgens de ploegen Hasselt, Waremme en Tchalou verslagen. Onze meisjes speelden op hoog niveau, en de tegenstander wist hiermee geen raad.
 
Eén van de succespeilers is de teamspirit: de ploeg is een hechte groep vriendinnen, die voor elkaar door het vuur zouden gaan: dit zijn de namen van de meisjes: (kapitein) Manou Haest, Morane verstrepen, Janne Hillen, Eveline Van Peer, Ellen Van Peer, Marie De Cnodder, Wies Schoonis, Imani Van Herck, Febe Huysmans, Mette Cornelis, Ella-Noor Boeckx, Lou Dams, Lien Jacobs en Rhuna Alen.
 
De tweede succespeiler zijn de trainers.
 
Het team heeft een geweldig trio van buitengewoon getalenteerde trainers: Jo Wittevrongel, Lien De Busser en Christof Vermeulen, wiens bijdragen enorm zijn geweest in dit succes. 
 
En als laatste peiler van dit geweldig succes mag ik zeker de supporters niet vergeten. Ouders, vrienden en familie, die week na week er staan om hen naar hun overwinningen te sturen.'
Olvoc Olen

Deel dit artikel