Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UiTPAS Kempen, nu ook in Kasterlee

Vanaf nu kan je in Kasterlee, door te genieten van cultuur en vrije tijd, punten sparen en kortingen krijgen. Kasterlee stapt namelijk mee in het verhaal van UiTPAS Kempen.

Schepen van cultuur Guy Van de Perre legt uit: “Met een UiTPAS spaar je punten over heel Vlaanderen. Deze punten ruil je op hun beurt dan weer in fijne voordelen zoals een gratis kop koffie, een filmticket, een zwembeurt…

Een UiTPAS kost 5 euro (incl. leuk welkomstgeschenkje) en koop je in Kasterlee aan in de drie filialen van de bibliotheek, het toeristisch infokantoor en het Sociaal Huis. In deze locaties kan je met je kaart ook punten sparen. Met je smartphone kan je ook punten sprokkelen in de ontmoetingscentra en de sporthallen.”

Schepen van welzijn Sumati Adriaensen vult aan: “De instap past ook binnen het armoedebeleid dat we willen voeren in onze gemeente. Mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming krijgen de UiTPAS Kempen gratis. Zij kunnen hiervoor terecht in het  Sociaal Huis in Lichtaart.

Voor hen is de UiTPAS niet alleen een spaarkaart maar ook een kortingskaart. Met deze kortingskaart krijgen ze bij de deelnemende organisaties 80% korting.”

Burgemeester Ward Kennes kijkt uit naar de toekomst: “De volgende stap is dat de vele verenigingen die Kasterlee rijk is ook de UiTPAS leren kennen en ermee gaan werken.”

Deel dit artikel