De uitvaartdienst van Ronald Luyten 'Ruwe Ronald, De Witte Stilte' heeft  dinsdag 9 mei om 11.30u plaats in de Sint-Antoniuskerk (Paterskerk), Kapucijnenstraat Herentals.

Er is gelegenheid tot groeten in het funerarium Van den Broeck, Nederrij 15, Herentals op maandag 8 mei van 19.00 tot 19.30 uur.

Maandagochtend 1 mei om 3.30u is DJ Ruwe Ronald 'De Witte Stilte' op 64-jarige leeftijd in het H. Hart-ziekenhuis Lier overleden.

Op 12 april werd Ronald dringend opgenomen in het H. Hart-ziekenhuis Lier na een hersenbloeding. De medische toestand van Ronald bleef zorgwekkend.

Ronald Luyten was naast populair feesten-DJ, ook succesvolle presentator op LOK omroep begin jaren 80. Je moest lang vooraf boeken om hem te kunnen contracteren. Hij was ook een bekend kunstkenner en uitbater van de Kunstkamer op de Molenvest.

Begr. Van den Broeck, Nederrij 15, Herentals - tel. 014/23 10 67 -info@vandenbroeckbegrafenissen.be

Reacties : een selectie

Lutgart Deswert : Zo gehoopt dat hij er ging doorkomen, mocht niet zijn♡:'(

Rudy Mees vanuit Los Angeles : Condolenses. Heb hem +.- 45 jaren geleden de bijnaam "Ruwe" gegeven, waneer hij debuteerde als DJ in JC 10R20 bij de Paters.. Vriend uit de KSA en College, hebben we samen de strip "Terreur op den Akker" geschreven voor Schralen Tjsip' s rock opera. Hij als tekenaar met ongebreideld talent. Occasioneel functioneerde hij als sound technicus en roadie voor Schralen Tsjip.. Veel opgehoopt talent als architect, akteur en antiquaire - iemand die de sterkte kende van "een lach" en zijn best deed als entertainer dat om te zetten naar een publiek.. Vereeuwigd in de Pelsmaeckers' produkties van Parnastival en de Western die daarop volgde. RIP mijn vriend...

Christel Ceulaers : R.I.P. Ronald. Sterkte aan de familie. Het zal stil zijn in Herentals.

Crist'l Van Looy : Nu is de stilte compleet. Rust zacht, waar je ook bent.

Yannick Vlassenbroeck : RIP Ronald de feestjes zullen nooit meer dezelfde zijn zonder de witte stilte sterkte aan de nabestaanden.

Leen Lambrechts : Bedankt voor al het plezier dat je ons bezorgde. Rust in vrede.

Eddy Van Looy : Het zal stil worden in Herentals nu 1 van de icoonen wegvalt. Innige deelneming en sterkte aan familie en vrienden.

Wim De Mulder : Het ga je goed Ronald daar boven tussen al je muzikale vrienden.

Mieke Horemans : Veel plezier mee beleefd! Laat ze nu hier boven maar eens goed feesten... RIP Ronald...

Frans De Swert : Waar is de tijd dat we met ons groepje op het 'podium' zaten toen de jeugdclub 10R20 daar een onderkomen had gevonden. Nu valt er voor ons allen 'Een Witte Stilte'.

Frans Hoeylaerts : Een stukske Hertals is mee verdwenen.

Twiggy Neyens : Rust zacht Ronald!! Hopelijk vind zijn fluffy (handpop dat hij altijd bij had) een warm nestje...

Julien Horemans : Rust zacht, waar je ook bent Ronald, de Peerdsbosstraat zal niet meer hetzelfde zijn, je bent te vroeg van ons heen gegaan.

Mark Jaspers : Zo jong nog, brave muziekman, triest nieuws.

Willy Horemans : Sterkte, Ruwe Ronald. Vanwege het taptiem van 10 R 20.

Liliane Lievens : Weer veel te jong en nog zo veel plannen! Innige deelneming!

Peter Neefs : Ja .. Mega erg..hij draaide ook steevast m'n nieuwe platen, was nooit n probleem.. RIP

Marc Weyers : Zo erg. Was een door ieder DJ gerespecteerd collega. En een ras artiest van het "antieke" soort . Plezier schenken en er zelf evenveel van genieten ! R.I.P.

Koen Peeters : 'Als de mensen content zijn, ben ik dat ook' zei hij vaak.

Foto NNieuws archief : Ruwe Ronald in 't Theatercafé Herentals, een half jaar geleden, net voor z'n dj-show mét z'n unieke vynilplaten/  en foto Jos Flamand.