Op vrijdag 23 februari zorgen gitarist Ulisses Rocha en trompettist Sam Vloemans voor een extra Braziliaans getint Broodje Mol. Iedereen is welkom op dit middagconcert dat plaatsvindt om 12.15 uur in Zaal 't Getouw, Molenhoekstraat 2.

Een ticket kost 2 euro en is te koop aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, via www.getouw.be of de dag zelf aan de cultuurbalie in 't Getouw. Je mag ook met vrijetijdcheques, Getouwcheques of gemeentelijke cadeaubonnen betalen. Belegde boterhammen zijn inbegrepen.

Ulisses Rocha is al 20 jaar een van de vijf grootste Braziliaanse gitaristen. Geboren in Rio de Janeiro studeerde hij in de jaren '70 klassieke gitaar. Met het gitaartrio groep d'Alma scheerde hij hoge toppen en bij de start van zijn solocarrière kon hij in 1985 dadelijk terecht bij het vermaarde Amerikaanse label GRP. Ondertussen woont Ulisses met zijn gezin in Florida waar hij de gitaarafdeling leidt van de University of Florida.

Sam Vloemans maakt er op 23 februari echt zijn dagje van. 's Avonds toont de trompettist zijn jazzkunnen. Tijdens Broodje Mol is hij echter de sidekick van deze Braziliaanse grootheid. De charismatische en altijd virtuoze Sam Vloemans is inmiddels een meer dan graag geziene gast in ons cultuurcentrum.

Met zijn familievoorstellingen en de meest gevarieerde avondlijke avonturen bewijst hij keer op keer één van Vlaanderens meest getalenteerde muzikanten te zijn.

Meer info: cultuurbalie, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be