Elk jaar zet Etion met "De Kempenaar" een Kempense onderneming in de bloemetjes die zich op de kaart zet door haar focus op duurzame groei met aandacht voor medewerkers en omgeving.
Wie volgt Group Joos, Amival, Dienstenthuis Turnhout, Vanhout, Cartamundi en vele andere op en sleept dit jaar de felbegeerde trofee in de wacht? Wie maakt kans op "De Kempenaar 2019"?
In ieder geval een bedrijf dat:
- actief is in de Kempen en/of hier roots heeft en de laatste jaren de regio op de kaart heeft gezet
- een belangrijke impact heeft op de tewerkstelling in de regio
- onderneemt op een duurzame en waardengerichte manier
- financieel gezond is & oog heeft voor succes op lange termijn
- zorgt voor het welzijn van haar medewerkers & leiderschap hoog in het vaandel draagt
Uit de ingezonden dossiers worden 3 genomineerden weerhouden door het regio-bestuur van Etion Kempen. Voor 2019 zijn dit Umicore Olen, AZ Turnhout en Lavetan uit Turnhout. Via hun eigen netwerk kunnen de genomineerden nu stemmen verzamelen. Tijdens de uitreiking op 16 oktober in de Galaxy Studio's in Mol, krijgen de genomineerden de mogelijkheid hun bedrijf voor te stellen alvorens de aanwezigen mee bepalen wie dit jaar met de prestigieuze prijs aan de haal gaat.
Keynotespeaker van de avond is Bart De Smet, CEO van Ageas. Hij zal vertellen over successen en tegenslagen als leider en ondernemer bij Ageas.
Info & inschrijvingen: https://etion.be/activiteiten/de-kempenaar-2019